Pulpele pui marinate sunt delicioase iar marinata le da un gust deosebit, care iti da senzatia ca friptura se topeste in gura.
Carnea o spalam si o stergem cu un prosop si o crestam. Foaia de dafin si usturoiul il pisam.
Amestecam mustarul cu pasta de tomate, semintele de susan, uleiul, sarea, piperul boabe, mierea si cimbrul. Adaugam amestecul de usturoi si paharul de vin la inceput.
Adaugam carnea si acoperim vasul dam la frigider cateva ore.
Asezam bucatile de carne in tava, amestecul de condimente si o cana de apa. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Servim pulpele de pui marinate cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii