Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpe de pui cu legume si bere"
 
1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.
2. Pregat

ingrediente

   pulpe de pui (pui intreg)
   unt
   sare
   piper
   verdeturi aromate
   usturoi
   paprika
   legume
   orez

mod de preparare

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.


2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .


3. Le punem in capac, le acoperim ;


4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.


5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.


6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.


7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.





Reteta propusa de Shumaila.
Incearca si Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la capac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.