Mancaruri cu carne

Reteta Ragout Bologna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s

ingrediente

   350 gr carne de vita
   120 gr carne de porc
   120 gr carne de vitel
   o ceapa taiata felii
   un morcov taiat felii
   o radacina telina taiata in bucati mici
   un catel usturoi
   o cana si un sfert de apa
   o lingurita bulion
   un sfert de lingurita de sare
   un praf de piper
   120 gr ciuperci
   taiate
   jumatate de cana smintina groasa
   2 bucati de ficat de pui taiat bucati

mod de preparare

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.
Inainte de servire se adauga smintina.
Incearca si Tocanita cu ardei copti si pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout Bologna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.