Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s
ingrediente
350 gr carne de vita
120 gr carne de porc
120 gr carne de vitel
o ceapa taiata felii
un morcov taiat felii
o radacina telina taiata in bucati mici
un catel usturoi
o cana si un sfert de apa
o lingurita bulion
un sfert de lingurita de sare
un praf de piper
120 gr ciuperci
taiate
jumatate de cana smintina groasa
2 bucati de ficat de pui taiat bucati
mod de preparare
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute. Inainte de servire se adauga smintina.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe