Mancaruri cu carne

Reteta Ragout Bologna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s

ingrediente

   350 gr carne de vita
   120 gr carne de porc
   120 gr carne de vitel
   o ceapa taiata felii
   un morcov taiat felii
   o radacina telina taiata in bucati mici
   un catel usturoi
   o cana si un sfert de apa
   o lingurita bulion
   un sfert de lingurita de sare
   un praf de piper
   120 gr ciuperci
   taiate
   jumatate de cana smintina groasa
   2 bucati de ficat de pui taiat bucati

mod de preparare

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.
Inainte de servire se adauga smintina.
Incearca si Ciulama de rinichi de vitel sau vaca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout Bologna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite