Mancaruri cu carne

Reteta Rosii cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.
Se stropeste, din cand in cand, cu

ingrediente

   1 1/2 kg rosii
   1 kg carne de vita
   1 cutie de smantana
   5 oua
   100 g cascaval
   100 ml vin
   150 ml ulei
   mustar
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.


Se stropeste, din cand in cand, cu vin.


Rosiile se oparesc, se decojesc si se asaza intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce la cuptor.


Dupa circa 15 minute, se scoate tava de la cuptor si se toarna ouale batute, amestecate cu smantana, mustar, piper si sare.


Compozitia se lasa la cuptor 15 minute.


Se presara cu cascaval si se serveste cate o portie de carne cu cate 2-3 rosii.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:


Cartofi magici


Cartofi umpluti


Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca si Musaca de telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu carne de vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.