Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se ruleata si se leaga cu a
Muschiul de porc se taie in doua.
Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati.
Se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il latime din 2 in 2 cm.
se pajeste in unt cca 1 minut pe fiecare parte. Se incepe cu capatul ruladei.
Sare, piper si un ceas de friptura infipt in mijlocul ruladei. Rulada este gata cind interiorul are 72 grade C.
Se introduce la cuptor la 85 grade C cca 3 ore
In cazul in care rulada este gata dar mai este ceva timp pina va fi servita se reduce temperatura cu 10 grade se pate lasa pina la 2 ore in cuptor.
Pentru cele care vor sa faca rulada cu carne de vita, rulada este gata cind temperatura ceasului arata 68 grade C.
Se pune la fiert supa de vaca, vinul si nectarul. Se reduce la jumatate 2,5 dl. Se adauga untul si faina. Se aduga frisca lichida si se lasa la foc mic inca 15 minute, sare, piper dupa gust.
Rulada se serveste cu garnitura de orez si sos.
Pofta buna!
Reteta Rulada de porc cu sos de caise a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciFoarte mult mi-a plăcut cum a ieșit acest cozonac cu aluat opărit și umplutură de cacao cu nucă! Aluatul opărit...
Desert cozonac cu aluat oparitIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii