Mancaruri cu carne

Reteta Selsig Morgannwg

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Misu_19764 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascaval

ingrediente

   90 g cascaval ras
   140 g miez de paine alba proaspata
   30 g faina
   60 g pesmet
   grasime sau ulei
   un ou
   o ceapa mica
   sare
   piper
   mustar

mod de preparare

Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascavalul cu painea, se adauga ceapa, putin mustar, sare si piper dupa gust, iar la sfarsit galbenusul de ou, pentru a lega compozitia. Din aceasta masa se formeaza cu mana betisoare de forma unor carnaciori. Se bate albusul de ou. Betisoarele se tavalesc pe rand in faina, albus batut si pesmet, dupa care se prajesc in grasime sau ulei, care trebuie sa fie bine incins, pana devin auri.
Se servesc cu cartofi piure, salata verde si ardei rosi. Pofta buna !!!
Incearca si Mere cu carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Selsig Morgannwg" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite