Mancaruri cu carne

Reteta Shaorma nikky

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
botoc_41444 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 ling

ingrediente

   lipie din faina 10-12 depinde de dimensiune
   1 piet de pui
   1/4 varza mica
   5-8 catraveti murati
   4-5 cartofi medii
   maioneza
   3 catei usturoi
   smantana 2 linguri
   sare si piper

mod de preparare

Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 linguri de smantana si cu usturoiul pisat marunt.

Castravetii murati se taie ca si la cartofii pai, varza se taie marunt ca si la salata de varza se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Cartofii se taie normal ca si la cartofii prajiti. Se pun la prajit cartofii si pieptul de pui.

Se ia cate o lipie ...se unge cu maioneza, se aseaza un pic de varza, castraveti, cartofii pai si pui taiat feliute. Se ruleaza si se servesc calde.
Incearca si Friptura de porc cu "pere"
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma nikky" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.