Mancaruri cu carne

Reteta Snitel natur cehoslovac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   vrabioara de vita - 600 g
   ulei - 100 ml
   faina - 50 g
   pasta de tomate - 25 g
   smantana - 100 g
   rosii proaspete - 200 g
   apa - 250 g
   vin alb - 50 ml
   chimen
   cimbru
   piper si sare dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 25g faina dizolvata in 25 ml apa rece, pasta de tomate, 250 ml apa, cimbru, chimen, sare, piper si jiul format de la carne si smantana. Se fierbe cca 8 minute, se strecoara peste carne si se mai fierbe 8 minute. La final, se




adauga vin.




Snitelul natur cehoslovac se serveste cald, cu decor din rosii proaspete.


Incearca si Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cehoslovac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.