Mancaruri cu carne

Snitel parizian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze coco

ingrediente

   750 gr. carne vitel (sau porc)
   4 linguri faina
   1 lingura ulei
   2 oua
   4 linguri lapte sau sifon
   sare
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia preparata si se prajeste in uleiul bine infierbintat.
Se serveste fierbinte cu salata verde, salata de rosii, de castraveti sau de varza cruda
Incearca si Lasagna cu carne tocata si cascaval Delaco Sofia
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel parizian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite