Mancaruri cu carne

Sote de rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se

ingrediente

   750 – 800 gr. rinichi
   5 cepe
   1 lingura plina de grasime
   1 pahar vin

mod de preparare

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa; cind ceapa este bine patrunsa, inabusita, nu prajita, se adauga si feliile de rinichi. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.
Incearca si Tocanita de miel cu dovleac si cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de rinichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite