Mancaruri cu carne

Reteta Spata de miel in foitaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
BURBULEA_32459 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie di

ingrediente

   1 spata de miel
   400 g aluat foitaj
   1 ou
   25 g unt
   2 linguri ulei
   sare
   piper
   tarhom
   cimbru

mod de preparare

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie din aluat de foitaj (poate fi cumparat din comert) si se infasoara in ea bucata de carne. Se lipesc capetele si se pune in tava. Se unge cu galbenus si se introduce la cuptor pentru 25 minute.
Se serveste cu garnitura de legume natur.
Incearca si Pilaf cu pui si sofran
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de miel in foitaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite