Mancaruri cu carne

Reteta Spata de miel in foitaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
BURBULEA_32459 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie di

ingrediente

   1 spata de miel
   400 g aluat foitaj
   1 ou
   25 g unt
   2 linguri ulei
   sare
   piper
   tarhom
   cimbru

mod de preparare

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie din aluat de foitaj (poate fi cumparat din comert) si se infasoara in ea bucata de carne. Se lipesc capetele si se pune in tava. Se unge cu galbenus si se introduce la cuptor pentru 25 minute.
Se serveste cu garnitura de legume natur.
Incearca si Carne de vitel cu sos de smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de miel in foitaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.