Mancaruri cu carne

Reteta Stroganoff portugez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
adrian lopes 5546 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pieptul de pui felii de snitel putin mai groase si se condimenteaza cu usturoiul taiat marunt, sare, putin piper si se toarna pe deasupra doua

ingrediente

   300 gr. piept de pui
   250 gr. ciperci
   2 catei de usturoi
   sare
   piper
   2 liguri de vin alb
   un pahar de whiskey
   4 cartofi
   150 gr. smintina

mod de preparare

Se taie pieptul de pui felii de snitel putin mai groase si se condimenteaza cu usturoiul taiat marunt, sare, putin piper si se toarna pe deasupra doua sau trei linguri de vin. Se lasa 15 minute. In prealabil, se pun cartofii la cuptor, dupa ce au fost spalati bine si se coc in coaja. Intr-o tigaie mare se rumeneste cu putin undelemn carnea, se inabusa cu vinul si usturoiul si se lasa pina sa dea un clocot bun, se flambeaza cu whiskey deasupra focului, se pune deoparte putin, se se stinga, dupa care se pune smintina. Se pune pe foc incet 3 minute.
Se serveste cu cartofii copti in cuptor
Incearca si Rata cu castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff portugez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.