Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata.
Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga 400 ml apa clocotita si se continua fierberea 10 minute. Separat, se inabusa ceapa verde, ceapa si usturoi in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Peste bucatile de carne si sosul format se adauga sare, piper, otet, patrunjel verde si se fierb impreuna 8-10 minute, impreuna cu ceapa, ceapa verde si usturoiul inabusit.
Stufatul de miel cu ceapa verde se serveste cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUnde esti copilarie? Stiu, te-am gasit in suflet! Unde sunt dulciurile copilariei? Stiu, in caietul mamei, acolo le gasesc,...
Tort cu crema de ness si aroma de portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii