Mancaruri cu carne

Reteta Tigaia gradinarului

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 13-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
un preparat gustos si satios

ingrediente

4 portii

   1/2 piept de pui
   2 ardei capia
   2 dovlecei
   250 gr ciuperci brune
   2 catei usturoi
   2 linguri ulei de masline extravirgin
   ½ ceasca vin alb
   Cateva fire de oregano
   1 lingurita boia afumata
   Sare
   piper

mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit in ulei de masline.
Se spala si taie ardeiul capia si dovlecelul si se adauga in tigaie alaturi de pieptul de pui.
Se curata ciupercile cu un servet de hartie umezit putin, apoi se taie si se adauga peste restul ingredientelor.
Dupa ce s-au calit legumele si pieptul de pui, se adauga usturoiul maruntit, oregano tocat marunt, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata, apoi se toarna vinul alb si se mai lasa putin.
Se garniseste cu frunzulite de oregano.
Pofta buna!
Incearca si Aripioare de pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaia gradinarului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.