Mancaruri cu carne

Reteta Tocana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa

ingrediente

   1 1/4 kg. carne
   untura
   3-4 cepe
   o lingura de bulion de rosii
   sare
   piper si un praf de faina

mod de preparare

Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se tine sa fiarba inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea e fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se pune sa mai scada la cuptor. Se serveste cu mamaliguta.
Incearca si Pulpe la cuptor pe sare
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.