Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala, se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea, ceapa si ardeiul gras se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, 500 ml apa, sare, piper si se fierb 10-15 minute. Din ou, faina, sare, apa, se prepara o coca de consistenta tare. Se intind fitile cu diametrul de cca 1 cm si se taie in bucati de 2 cm lungime. Se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg, se adauga la carne si se fierb impreuna 5 minute.
Tocana cu carne de porc ardeleneasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii