Mancaruri cu carne

Reteta Tocana cu ceapa si carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul m

ingrediente

   1/2 kg carne de porc
   1/2 kg ceapa
   4-5 linguri ulei
   1-2 linguri bulion
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul, patrunjelul si mararul marunt tocate, piperul si sarea, se amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa acopere totul. Se lasa sa dea un clocot, se amesteca cu lingura, se acopera cu capacul si se lasa sa fiarba foarte incet la foc mic, amestecind din cind in cind ca sa nu se lipeasca, pina cind scade bine si nu se mai cunosc bucatile de ceapa.
Se serveste cu mamaliga.
Incearca si Gulii umplute cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu ceapa si carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.