Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tocana de berbec este o mancare gustoasa. Pentru aceasta reteta va trebuie 1,5 kg carne de berbec, 2 morcovi rasi.

ingrediente

   1
   5 kg carne de berbec
   2 morcovi rasi
   2 cepe
   100 ml ulei
   1 ardei gras rosu
   1 pahar de vin
   sare
   piper
   foi de dafin
   boia dulce
   cimbru
   boia iute
   rozmarin
   menta
   2 linguri de bulion

mod de preparare

Tocana de berbec este foarte buna. Se pune ceapa cu ulei la calit, adaugam morcovul si ardeiul, apoi carnea taiata sub forma de patrate, foi de dafin, sare, piper; calim putin, apoi adaugam apa si lasam sa fiarba timp de o ora si jumatate. Dupa ce a fiert, adaugam vinul, boiaua, menta, cimbrul si bulionul, dupa care lasam sa mai dea cateva clocote, dupa care este gata.


Tocana de berbec se poate servi cu piure de cartofi.

Incearca si Pilaf oriental cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.