Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata

ingrediente

   carne miel (800 g)
   morcovi
   telina
   patrunjel
   4 cartofi
   faina
   cuisoare
   1 lamaie

mod de preparare

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in


care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se


lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta buna.
Incearca si Galantina din carne de gaina sau curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.