Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de miel cu galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem

ingrediente

   1 kg carne de miel
   2 cepe
   2 linguri untura
   1 lingurita boia
   3 linguri amestec de legume fierte
   2 catei usturoi
   2 dl vin rosu sec
   chimen
   sare
Pentru galuste:
   1 ou
   faina
   sare

mod de preparare

Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem la foc mediu. Condimentam cu sare, usturoi pisat, chimen si amestec de legume fierte. Dupa ce se evapora zeama, turnam 2 dl de vin rosu sec. Cand carnea devine moale, formam galustele in amestec.
Alte retete recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Ciorba radauteana


Supa de rosii
Incearca si Mancare italiana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu galuste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.