Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de burta cu ciolan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii.

ingrediente

   2 kg de burta
   1 ciolan mai mare
   cu carne
   2 linguri de delikat
   100 ml otet
   3-4 catei de usturoi
   4 linguri de ulei
   1 ceapa mare
   2 buc ardei
   2 buc rosii
   3 linguri de boia
   piper macinat
   sare
   1 ardei iute

mod de preparare

Se curata burta si se toarna peste ea apa fierbinte cu otet, apoi se pune la fiert in apa cu delikat iar in cele din urma se scurge si se taie fasii. Ciolanul se fierbe in atata apa incat


sa-l acopere, se sareaza, se condimeteaza si se adauga usturoi.


Cand e gata se scoate ciolanul si se indeparteaza osul iar carnea se taie fasii. (Zeama in care a fiert se pune deoparte).


Intr-un bogracs se caleste in ulei ceapa taiata marunt. Se presara cu boia si se adauga un pic din zeama de la ciolan. Se adauga feliile de rosii si ardei, fasiile de ciolan si burta si se adauga zeama peste ele, incat sa fie suficient sos. Se fierb la foc mic cam 1 ora
Alte retete recomandate
Incearca si Pilaf cu pui si sofran
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de burta cu ciolan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.