Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de vitel cu galuste cu ou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o

ingrediente

   80 dkg spata de vitel
   pulpa de vitel (amestecate
   din acelasi vitel)
   10 dkg untura
   15 dkg ceapa rosie
   1
   5 dkg boia
   1-1 buc ardei verde
   rosie
   3 dl smantana
   1 buc ardei iute
   sare

mod de preparare

Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o adaugam la ceapa. Presaram cu care. Cand carnea devine pe jumatate moale, adaugam rosiile si ardeii taiati cubulete si putin ardei iute. Cand carnea este aproape gata, amestecam smantana cu putina supa si o turnam peste carne si lasam sa fiarba cateva minute. Servim cu galuste cu ou.
Alte retete mancare recomandate:





Ciuperci cuptor


Ciuperci umplute


Ciulama ciuperci
Incearca si Tocanita de berbec
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu galuste cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.