Mancaruri cu carne

Reteta Tochitura Bucovineana

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 
Rody__16865 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se

ingrediente

   carne de porc
   vita
   cirnati
   sunca
   putina slanina afumata
   2 oua
   brinza de oi-telemea
   condimente

mod de preparare

Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se ia cu polonicul uns cu putin ulei sa nu se prinda de el mamaliga. Se pune pe o folie rotunda si se intind forme rotunde, se ia din carnea prajita care a fost condimentata si se roleaza in forma ca si la clatite pe farfurie direct (SE IA FOLIA), se prajesc 1-2 ochiuri oua, dupa preferinta moi sau mai tari, se pun deasupra peste aceasta mamaliguta umpluta cu carnita de tot felul cu putina grasime, si se rade telemea.
Incearca si Pui cu fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Bucovineana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite