Mancaruri cu carne

Trandafir cu carne si branza dulce Delaco

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1m 
mihaelamicu2001 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco este o mancare excelenta pentru cinele in familie sau mesele festive, alaturi de prieteni.

ingrediente

Ingrediente:
   500 g carne tocata
   1 ceapa
   2 oua + 2 galbenusuri pentru uns
   7 linguri lapte
   150 g cascaval
   150 g branzica dulce Delaco
   2 linguri pasta rosii
   6 linguri ulei
   300 g faina
   1 praf de copt
   patrunjel
   piper
   cimbru

mod de preparare

Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.


Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco se serveste rece, alaturi de o salata de cruditati.

Incearca si Piept de pui cu susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu carne si branza dulce Delaco" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite