Mancaruri cu carne

Reteta culinara Trandafir cu carne si branza dulce Delaco

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1m 
mihaelamicu2001 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco este o mancare excelenta pentru cinele in familie sau mesele festive, alaturi de prieteni.

ingrediente

   Ingrediente: 500 g carne tocata 1 ceapa 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns 7 linguri lapte 150 g cascaval 150 g branzica dulce Delaco 2 linguri pasta rosii 6 linguri ulei 300 g faina 1 praf de copt patrunjel piper

mod de preparare

Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.


Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco se serveste rece, alaturi de o salata de cruditati.

Incearca si Spaghete cu chiftele
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu carne si branza dulce Delaco" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite