Mancaruri cu carne

Reteta Vitel cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt.

ingrediente

   750 g carne
   400 g ciuperci
   1 lingura unt sau untura
   1 lingurita faina
   1 paharel vin
   1 ceasca zeama de carne sau
   apa
   1 lingurita bulion
   1 ceapa mica
   sare.

mod de preparare

Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri. Cand carnea este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa piarda din umezeala. Se presara cu faina si se amesteca din cand in cand cu lingura la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca. Se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat o lingura de bulion de rosii. Se potriveste de sare. Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.


Vitelul cu ciuperci se serveste cald.

Incearca si Pulpe de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.