Mancaruri cu carne

Reteta Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Tzanetakos postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele(cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de cuptor, se pun ardeii si rosiile. Se adauga usturoiul

ingrediente

   1 1/2 kg de carne (de preferinta pulpa) vita
   500 gr.ardei
   4 rosii taiate cubulete
   1 capatina usturoi
   250 gr.brinza telemea de oi(feta)
   250 gr.unt topit
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie carnea, ardeii rosiile si brinza in bucatele(cubulete). Se pune carnea intr-o cratita de cuptor, se pun ardeii si rosiile. Se adauga usturoiul taiat marunt si brinza, apoi se pune untul topit deasupra, sare, piper sau putin vegeta in loc de sare. Se pune la cuptor si se coace la temperatura mica, pina cind carnea e gata. Reteta este pentru 6-8 persoane.
Incearca si Sunca traditionala
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.