Mancaruri cu cartofi

Reteta Budinca de cartofi cu sunca sau parizer si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul bine frecat se amesteca cu cartofii fierti si trecuti prin masina de carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, p

ingrediente

   1 kg cartofi fierti
   2 linguri unt sau margarina
   2 oua
   100 gr. sunca sau parizer
   50 gr. cascaval
   sare

mod de preparare

Untul bine frecat se amesteca cu cartofii fierti si trecuti prin masina de carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, piper, iar la urma albusurile spuma. Se amesteca bine totul si se toarna in forma unsa bine si presarata cu pesmet. Se fierbe in baia de apa o jumatate de ora, se rastoarna
Se serveste cu cascaval ras si sunca sau parizer taiat fin, pe deasupra
Incearca si Cartofi cu ciuperci si sos de smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu sunca sau parizer si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.