Mancaruri cu cartofi

Reteta Ciolan cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scoat separat ciolanul si se pune in vasul in ca

ingrediente

   1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa)
   7-8 cepe
   3-4 catei usturoi
   1.5 l supa de carne
   5-6 linguri untura
   1 sticla bere blonda (0.5 l)

mod de preparare

Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scoat separat ciolanul si se pune in vasul in care s-a prajit ceapa taiata in 4 si usturoiul taiat si el la calit 3-4 minute.


Se aseaza peste ceapa din nou ciolanele prajite, se toarna peste berea si supa de carne atat cat sa fie ciolanele acoperite, se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor unde se lasa la prajit circa 2-3 ore. Cam dupa o ora se verifica ciolanul si se intoarce. Daca mai e nevoie se mai poate adauga supa sau apa.


Este gata facut cand furculita patrunde usor in ciolan. Se lasa in ultimele 10 minute descoperit in cuptor.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur si cu muraturi




Alte retete recomandate:
Incearca si Cartofi copti cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.