Se fierb 5-6 cartofi rozalii, mari. Se racesc -chiar in frigider. Se toaca 3 cepe mai marisoare si se calesc pana la auriu in ulei suficient. In aces
Se fierb 5-6 cartofi rozalii, mari. Se racesc -chiar in frigider.
Se toaca 3 cepe mai marisoare si se calesc pana la auriu in ulei suficient. In acest moment se adauga cartofii rasi pe razatoarea mare(cei ce-au fost fierti si raciti), doua lingurite cu boia dulce si una cu boia iute-puteti gusta ca sa va dati seama de iutela.
Am mai adaugat patrunjel, delikat si 2 oua crude la compozitie. (puteti sa nu adaugati oua)
Si le-am decorat citeva cu boabe de mazare si morcov fiert.
Le-am copt in cuptor si a iesit delicios...
Reteta propusa de Dorislane
Le-am servit cu iahnie de fasole boabe si salata de varza rosie proaspata...o reteta buna si foarte consistenta, deloc grasa si o recomand si eu cu incredere...
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii