Aceasta reteta de mancare de cartofi cu carne de porc este foarte gustoasa. Pentru aceasta mancare de cartofi aveti nevoie de raspol de porc dezosat si 1 kg de cartofi.
Aceasta reteta de mancare de cartofi cu carne de porc este foarte gustoasa, daca totusi nu va place carnea de porc puteti inlocui cu orice alt fel de carne, insa trebuia sa aveti in vedere ca timpul de preparare se schimba.
Am calit carnita mai intai (rasol de porc dezosat). Am adaugat legumele (morcov, ardei gras, ceapa, usturoi), apa (calda) si cartofii si am lasat sa fiarba. Cand au fost fierte am pus rosii in bulion si condimentele de rigoare, la final am presarat marar peste mancarea de cartofi.
Se serveste calda si cu muraturi sau o salata de varza
Reteta Mancare de cartofi a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Sufleu de cartofi cu branza,
Cartofi frantuzesti cu brinza,
Cartofi frantuzesti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii