Mancaruri cu cartofi

Reteta Musaca de vinete si dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cartofii se taie felii, se pun in tava unsa cu ulei si se condimenteaza. Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 20 min. Legumele se curata si se ta

ingrediente

   1kg cartofi
   100 ml ulei masline
   sare
   piper
   800 g vinete
   800 g rosii
   800 g dovlecei
   3 cepe
   5 catei de usturoi
   1kg carne tocata mixta
   450g rosii in bulion
   50g unt
   50g faina
   1l lapte
   5 oua

mod de preparare

Cartofii se taie felii, se pun in tava unsa cu ulei si se condimenteaza. Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 20 min. Legumele se curata si se taie felii. Se prajesc putin. Ceapa si usturoiul se toaca,se pun la calit. Se adauga carnea tocata si bulionul si se prajesc bine. Se condimenteaza. Compozitia de carne se aseaza peste cartofi si deasupra se pun rosii, vinete si dovlecei ca tiglele pe acoperis. Se topeste untul si se adauga faina, se toarna treptat laptele si se fierbe un sos.se adauga ouale, sare si piper. Se toarna sosul in tava si se coace 50 min. Se orneaza cu salvie.
Se serveste calda sau rece.
Incearca si Cartofi noi prajiti cu usturoi si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete si dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.