Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe

ingrediente

   1 kg ciuperci mici
   zeama de la o lamaie
   sare
   unt
   smantana
   un praf de faina
   marar

mod de preparare

Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe bucati, dupa marime. Pe masura ce sunt curatate, se arunca intr-o cratita cu apa rece in care s-a pus zeama de lamaie si un praf de sare. Indata ce sunt toate curatate, se pun in cratita sa se inabuse cu unt. Cand sunt gata, se adauga smantana amestecata cu un praf de faina, sare si se lasa la foc mic, pana incep din nou sa fiarba. Inainte de a servi, se adauga putin marar verde tocat.
Incearca si Ciuperci prajite cu usturoi si patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.