Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spalati ciupercile in apa rece, taiati-le in felii fine si puneti-le intr-un vas de teflon, impreuna cu ceapa tocata, in unt fierbinte sa se inmoaie,

ingrediente

   600 g ciuperci
   350 g smantana
   1/2 pahar cu suc de rosii
   o ceapa
   1/2 lamaie
   1/2 pahar cu vin
   putin ulei
   50 g unt
   o lingura rasa cu faina
   2 oua
   patrunjel verde

mod de preparare

Spalati ciupercile in apa rece, taiati-le in felii fine si puneti-le intr-un vas de teflon, impreuna cu ceapa tocata, in unt fierbinte sa se inmoaie, pe foc mic, in lichidul lasat de ele.


Cand constatati ca lichidul aproape s-a evaporat, puneti vinul, sucul de rosii, sare si piper, dupa gust.


Adaugati patrunjel verde si dati vasul la cuptorul cu foc domol.


Catre sfarsit, puneti si smantana combinata cu galbenusuri, zeama de lamaie si mai lasati vasul pe foc 2 minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


ciulama de ciuperci


ciuperci tocanita


piept de pui ciuperci
Incearca si Champignons a la greque
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.