Snitelul crocant cu sos de ciuperci este o reteta australiana cu carne delicioasa. Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se pune intr-un vas.
Snitelul crocant cu sos de ciuperci este o reteta australiana cu carne delicioasa. Se taie carnea in felii de1 cm grosime si se pune intr-un vas. Se adauga ceapa taiata si coniacul. Se amesteca si se lasa sa stea 3-4 ore (vasul acoperit, la frigider). Se scoate carnea, se sterge pe servetele, iar ceapa si coniacul se pastreaza pt. sosul de ciuperci. Se da carnea prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet amestecat cu parmesan ras. Se prajeste in unt, pe ambele parti, cateva minute (nu prea mult, sa nu se intareasca!). Se scot snitelele si se pun pe hartie absorbanta. Se acopera sa stea calde si se trece la prepararea sosului.
Pt. sos, se caleste ceapa in unt, pana se patrunde putin. Se adauga ciupercile taiate pe jumatate, se lasa 2 min pe foc, dupa care se adauga supa concentrata ( in loc de supa puteti folosi 200ml lapte + o cana de apa + 2 cuburi Knorr de vita) si coniacul ramas. Se lasa putin sa se patrunda ciupercile, se adauga faina desfacuta in putina apa. Se lasa sa se ingroase putin, apoi se opreste focul. Se adauga smantana si, eventual, patrunjel tocat.
Peste snitele crocante se pune sosul de ciuperci si se servesc alaturi de o salata de fasole verde cu usturoi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii