Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider. Ceapa
Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei, apoi, cand e sticloasa, se adauga nucile zdrobite, stafidele, 1 lingurita piper, 2 lingurite sare si se amesteca bine.
Se caleste totul inca 4-5 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga ouale, amestecand bine pana se obtine o pasta omogena.
Cu acesta pasta se umple crapul, iar apoi se coase.
L-am asezat pe un pat de varza si rosii, in capat i-am infipt un sfert de mar si l-am dat la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute.
Se serveste cald, cu o garnitura de legume sau cartofi.
Pofta buna!
Reteta Crap umplut cu nuci (la cuptor) a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alta reteta cu crap gasiti aici: Crap la cuptor in sos de vin si usturoi
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEu fac doua feluri de aluat de foietaj cu branza, dar acesta imi place in mod deosebit si se face mai usor. Pe celalalt l-am...
Aluat de foietaj cu branza sarataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii