Pregatim toate ingredientele. Daca aveti rosii micute arata mai aspectuos. Taiem rosiile in sfreturi, apoi le feliem Frunzele de busuioc le-am lasat intregi (dar se pot si toca). Tocam usturoiul mai grosolan. Curatam tuburile de calamari (chiar daca le cumparati gata curatate controlati interiorul si clatiti). Le taiem inele. Incingem usturoiul in ulei de masline si adaugam inelele de calamari. Le amestecam si lasam la foc iute 7-8 minute. Intre timp condimentam cu sare si piper. Adaugam rosiile si busuiocul, amestecam, si mai lasam cateva minutele pe foc.
Servit cu paste de spanac si stropit deasupra cu ceva ulei de masline. Reteta Paste de spanac cu calamar si rosii a fost propusa de MAYA. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe