Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma este o mancare rafinata, o farfurie in care aromele se imbina in ceva delicios.

ingrediente

   16 scoici
   10g felii de trufe
   50g Parmigiano Reggiano
   Ulei de masline extra virgin
   1 ardei iute
   8 felii de sunca de Parma
   1 ceapa medie
   50 g pastai de fasole fierta
   patrunjel
   sare
   piper
   sucul de la o lamaie

mod de preparare

Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute.




Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.




Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.




Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.




Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.


Incearca si Scoici cu orez cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.