Mancaruri cu legume

Reteta Ardei umpluti pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ardeii umpluti pane sunt un deliciu la orice masa si mai ales savurati cu un sos care sa le completeze gustul.

ingrediente

   400 gr ardei gras
   6 triunghiuri de branza topita
   2 oua
   150 gr faina
   2 linguri parmezan ras
   100 ml lapte
Pentru sos:
   100 ml suc de rosii
   2-3 fire de ceapa verde
   1 legatura de patrunjel verde
   sare si piper

mod de preparare

Se spala ardeii, apoi li se face o taietura pe lungime, prin care se scot semintele si se umplu cu branza topita.




Se amesteca faiana cu lapte, oua si parmezan, sare si piper.




Ardeii astfel umpluti se dau prin faiana, apoi prin amestecul de pane si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti se pun sa se scurga de excesul de ulei pe hartie absorbanta.




Sucul de rosii se fierbe 5 min, se adauga ceapa verde si patrunjelul verde tocat si se potriveste gustul de sare si piper.


Ardeii umpluti pane se servesc impreuna cu sosul de rosii.

Incearca si Piure de napi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.