Mancaruri cu legume

Reteta Budinca de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru aceasta delicioasa budinca aveti nevoie de conopida, branza dulce, telemea, sare, marar, patrunjel, oua, unt si rosii.

ingrediente

   600 gr conopida
   300 gr branza dulce
   200 gr telemea de vaca
   1-2 legaturi marar
   2-3 fire patrunjel
   4-5 oua
   sare
   100 gr pesmet
   100 gr unt
   2-3 rosii

mod de preparare

Conopida se fierbe bine, apoi se lasa la racit si se paseaza cu blenderul. Telemeaua se rade, apoi se amesteca cu branza de vaci, cu untul moale, pesmetul alb si piureul de conopida. Se adauga ouale, mararul tocat marunt si se toarna intreaga compozitia intr-o forma speciala, tapetata cu unt si pesmet. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la copt.


Se serveste ornata cu patrunjel tocat si felii de rosii.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Placinta cu carne
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Incearca si Papara cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.