Mancaruri cu legume

Reteta Chiftelute de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
lala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita.
Se bat ouale cu un praf de sare ,b

ingrediente

   1/2 kg conopida
   2 oua
   150 gr.cascaval
   un virf de cutit bicarbonat
   faina
   marar

mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita.
Se bat ouale cu un praf de sare ,bicarbonatul stins cu zeama
de lamiie, apoi faina (compozitia sa fie ca o smantanamai groasa).
Se amesteca apoi cu conopida, cascavalul ras si marar, se fac chiftelute potrivite care se prajesc in ulei incins.
Se servesc reci. Se poate orna platoul cu felii de legume (gogosari, rosii, verdeata)
Incearca si Spanac la cuptor cu cascaval ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite