Ceapa se prajeste in putin ulei, apoi se adauga ghimbirul si pasta curry si se lasa la prajit. Se adauga laptele de cocos, rosiile, conopida si cartofii. Se lasa pe foc 25-30 de minute, pana se fac cartofii, apoi se da vasul deoparte si se sareaza. Se toarna suculd e lamaie si spanacul si se mai lasa 2 minute vasula coperit. Se condimenteaza dupa gust.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de orez.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Drob
Mucenici moldovenesti
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe