Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecel pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm.
Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai

ingrediente

   600 g dovlecel
   3 oua
   faina
   pesmet
   ulei
   sare

mod de preparare

Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm.


Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.


Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.


Daca dovlecelul nu are seminte dezvoltate, nu este necesar sa se scoata.


Daca in timpul prajirii, grasimea improasca, se presara putina sare care absoarbe lichidul eliberat de dovlecel.






Pofta buna!

Alte retete recomandate

Incearca si Mancare din salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.