Mancaruri cu legume

Reteta Garnitura asortata de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   fasole verde proaspata/conserva - 450 g/300 g
   cartofi - 900 g
   morcovi - 200 g
   orez - 60 g
   unt - 75 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, se scurg de lichid. Fasolea fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti. Orezul se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.




Garnitura asortata de legume se serveste calda, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.


Incearca si Mancarica de mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura asortata de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.