Curatam si tocam legumele mai grob, le punem la rumenit (pîna ceapa devine transparenta) în ceva ulei.
Adaugam orezul, amestecam.
Mai lasam 2-3 minute pe foc lejer.
Saram, piperam, adaugam mararul.
Turnam apa fierbinte, cît sa cuprinda legumele si orezul.
Acoperim si lasam pe foc, pîna orezul este aproape fiert.
Adaugam bulionul de rosii (eu am avut un bulion de casa,facut de mama), amestecam si mai lasam la fiert la foc domol, pîna se leaga sosul cu orezul si legumele.
Servim ghiveciul de orez cu legume cald, dar este foarte bun si rece.
Reteta de ghiveci de orez cu legume a fost propusa de Maya pe forum culinar.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe