Mancaruri cu legume

Iahnie de fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea uscata, aleasa si bine spalata, se pune din ajun sa se moaie in apa rece. A doua zi se pune la fiert; dupa primul clocot se schimba apa cu al

ingrediente

   500 gr. fasole uscata
   6 linguri ulei
   6 cepe
   sare
   3 linguri bulion
   piper
   foaie de dafin
   1 morcov
   1 patrunjel
   telina
   patrunjel verde

mod de preparare

Fasolea uscata, aleasa si bine spalata, se pune din ajun sa se moaie in apa rece. A doua zi se pune la fiert; dupa primul clocot se schimba apa cu alta fierbinte si se pune din nou la fiert, o data cu ceapa inabusita in ulei. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul taiat marunt sau ras, iar cind a plesnit pojghita, se adauga sare, piper, o foaie de dafin si putin otet dupa gust
Se serveste cu patrunjel verde tocat pe deasupra si bulion
Incearca si Vinete umplute cu carne de porc si vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole uscata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite