Mancaruri cu legume

Reteta culinara Pizza de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza"
 
Se dizolva drojdia in apa si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca. In acest timp se fierb cateva bucati de soia (snitele din co

ingrediente

   500 g faina
   un cubulet de drojdie(25 g)
   apa calduta
   sare
   putin zaha
   ulei
Pentru topping:
   ciuperci
   masline
   porumb
   soia
   sos de rosii

mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa si se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca. In acest timp se fierb cateva bucati de soia (snitele din comert) in apa in care s-au adugat condimente si apoi se se lasa sa se scurga apa din ele, iar dupa ce se scurg se taie in cubulete mici; se taie parizer de post si crenvusti de post in bucatele mici; se taie ciuperci in felii nu prea subtiri (se poate folosi o cutie de ciuperci intregi ); se mai pregatesc masline si porumb. Dupa ce a crescut aluatul se ia si se intinde si se pune intr-o tava normala de aragaz unsa cu ulei.


Se inteapa aluatul cu o scobitoare din loc in loc si se unge cu bulion peste care punem busuioc uscat si piper negru macinat; se pune un strat fin de cascaval de post peste care adaugam in aceasta ordine ingredientele: mezelurile de post, soia, ciupercile, porumbul si bucatelele de masline.


Se pune la cuptor, la foc potrivit si cand este aproape gata se pune deasupra cascaval de post ras si se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul.

Se serveste calda. Alte retete recomandate:

Incearca si Gulas Fiaker
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite