Bucatile de pui, spalate si sterse se sareaza si se rumenesc, in unt sau untura. Se curata gutuile, se taie in sfertur, se scot semintele si partea ta
Bucatile de pui, spalate si sterse se sareaza si se rumenesc, in unt sau untura. Se curata gutuile, se taie in sfertur, se scot semintele si partea tare din mijloc. Se taie apoi in felii cat degetul de groase. Se prajesc in unt, se pun in cratita cu puii, adaugandu-se cata putina apa. Se face un sos de zahar ars din 5-6 bucati de zahar si 1/2 pahar apa in care se adauga un praf de faina. Se toarna in mancare. Se acopera si se da la cuptor la foc potrivit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii