Mancaruri cu legume

Reteta Rosii umplute cu omleta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.
Se bat usor ouale cu telul, se adauga

ingrediente

   4 rosii mari
   5 oua
   2 linguri de
   1 lingurita dafin
   50 g cascaval
   verdeata tocata marunt
   1 cutie de smantana
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii.


Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.


Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.


Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.


Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.


Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la


cuptor 15-20 de minute.


Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!





Alte retete culinare cu rosii:


Supa de rosii cu galuste


Ciorba de rosii
Incearca si Mancarica de fasole-reteta de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu omleta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.