Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 500 g mazare, unt, menta, marar si sare.
Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Cea din borcan nu este recomandata deoarece si-a pierdut deja fermitatea. In cazul boabelor de fasole verde este recomandat sa folositi doar boabe proaspete. Nu congelate, nu din borcan.
Se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare pentru doar cateva minute. Intr-un alt vas puneti sa se toeasca untul si puneti mazarea scurca acolo. Condimentati cu sare piper si daca doriti mai puteti pune si alte legume:morcovi,sparanghel sau broccoli.
Sote-ul de mazare cu menta serveste presarata cu marar si frunze de menta tocate. Daca doriti puteti presara si parmezan si frunze tinere de spanac.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPe noi ne pasioneaza sa mergem dupa ciuperci prin padure, asa ca vara si toamna, profitam de ce ne ofera natura. Ciupercutele...
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii