Mancaruri cu legume

Reteta Spanac cu smantana si cascaval

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10h 
Lau Dany postat de
Postat pe: 05-06-2017
Adaugă în cartea de bucate
Retete dietetice

ingrediente

4 portii

   1 kg spanac
   1/2 legatura usturoi verde
   3 linguri faina
   400 g smantana
   2 oua
   300 ml lapte
   100 g cascaval
   sare
   piper
   3 linguri ulei de masline

mod de preparare

Spanacul spalat bine, il tocam marunt, il punem intr-o tigaie cu 2 cani de apa si 3 linguri ulei de masline. Il fierbem pana ce scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa, adaugam usturoiul tocat si amestecam.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper, adaugam smantana, laptele si faina, amestecam bine pana ce se omogenizeaza. Adaugam compozitia peste spanacul fiert, amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cascavalul ras si sare, daca este nevoie. Amestecam si mai lasam 1 minut, pe foc. Servim cu cascaval ras si oua ochiuri.

Incearca si Broccoli risotto Torte
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.